U KUĆI SUSRETA TABOR

Simona liječi rane na duhovnoj obnovi u Samoboru

31.03.2012 u 18:25

Bionic
Reading

Bivša manekenka Simona Šajn boravi u Kući susreta u Samoboru gdje sluša seminare fra. Zvjezdana Linića. Posvetila se tako iscjeljivanju duhovnih rana

U Kuću susreta Tabor u centru Samobora Simona Šajn prijavila se prije nekoliko mjeseci. Kako piše 24sata, ondje četiri do pet dana u tjednu pohađa seminare patera Linića.

Dugo je nakon medijske pompe i rastave braka s Antom Gotovcem govorila da se razočarala u ljude, te se naposljetku okrenula duhovnoj obnovi i preobraćenju. Inače se u Taboru može za 120 kuna iznajmiti soba te ondje boraviti dok traju seminari.

'Nemojte je tjerati da govori, neka ozdravi. Puna je rana, ali joj je bolje. Neće davati izjave', rekao je pater Linić, stojeći kraj Simone koja nije skidala pogled s njega, za 24sata

Sa Simonom, navodno, često dolaze i bivši muž Ante Gotovac (43) te majka Tamara, a u grupi od tridesetak osoba pjeva se, pleše, moli. Simona je jednom u žaru sjedinjenja s Kristom navodno zapjevala i na hebrejskom, a nekoliko je puta zbog prosvjetljenja padala u nesvijest.