Estrada VITKA U 49.

Lijepa Ana Sasso još izaziva zavist kod žena

Zanimljiva splitska događanja, poput predstavljanja najnovije kolekcije sunčanih naočala, ne mogu proći bez ljepotica koje gradski javni život znače. Nove su modele naočala isprobale Anna Sasso, Fani Čapalija, Anamarija Asanović, Neda Makjanić, Arijana Čulina, Andrea Šušnjara, Marijana Batinić…

Sunčane naočale za nadolazeću sezonu u petak navečer je u Splitu na Voćnom trgu predstavila splitska podružnica optike Ghetaldus. Goste je kroz novu kolekciju 'provela' voditeljica Marijana Batinić, a kratki i dojmljivi koncert je održao mladi voditelj Ivo Perkušić koji se splitskoj javnosti predstavio i kao izvrstan pjevač. Uz pratnju dvojice glazbenika, otpjevao je nekoliko pjesama fado. Među uzvanicima smo zapazili modne kreatorice Anamariju Asanović i Nedu Makjanić, splitsku glumicu i zvijezdu kabareta Arijanu Čulinu, te nakon duljeg remena pjevačicu Andreu Šušnjaru.

Nove modele naočala su probale i legendarne splitske misice Ana Sasso i Fani Čapalija. Pitali smo ih i za komentar kolekcije, koju su one ocijenile kao zanimljivu i dopadljivu. Ana Sasso je u ležernom jeans kombinezonu, koji je istakao njenu eleganciju plijenila pažnju i logičan upit je bio u čemu je tajna njenog dobrog izgleda. 'Živim mirno, u stabilnoj vezi i zapravo sam u svojevrsnoj mirovini', odgovorila je Ane Sasso na naš upit zagonetno se smješkajući.

Fani Čapalija s pažnjom je odslušala kratki koncert, isprobala nekoliko modela sunčanih naočala i nije se odvajala od svog psića. Pitali smo je nekoliko pitanja o njenom privatnom životu i aktivnostima. Naglasila je da svoj privatni život pomno čuva daleko od pažnje javnosti. 'Nemam ništa spektakularno priopćiti o svojim aktivnostima, uglavnom sam zadovoljna i imajući u vidu vrijeme u kojem živimo, nemam se ni na što posebno požaliti', rekla je Fani Čapalija.

125079,83412,82269 ,81743
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više