NOVI PROJEKTI

Zaokret u životu Jennifer Aniston

30.03.2012 u 09:43

Bionic
Reading

Jennifer Aniston i Justin Theroux razmišljaju o djeci, ali u posljednje vrijeme i o zajedničkim poslovnim pothvatima

Jennifer Aniston planira pokrenuti produkcijsku kuću s Justinom Therouxom, piše tjednik OK! Nakon razvoda s Bradom Pittom 2005. godine odustala je od vlasništva u produkcijskoj kući Plan B koju je dijelila s bivšim mužem.

Jennifer jeu podjeli imovine dobila njihovu veliku vilu koju je kasnije prodala, a Brad je postao vlasnik Plana B. Nekoliko godina nakon razvoda Aniston je pokrenula drugu produkcijsku kompaniju, Echo Films, koja nije zabilježila veći uspjeh.

'Nikad nije prežalila što je odustala od Plana B', kaže prijatelj. 'S Justinom osjeća da joj se pružila nova prilika, ima drugu šansu. On iza sebe ima niz scenarija i Jen ga gura jer je velika obožavateljica njegovog rada.'

Kad je riječ o djeci, ona želi zatrudnjeti što prije, ali ako se to ne dogodi sljedeće godine, oni će usvojiti dijete, piše OK! pozivajući se na riječi prijatelja. 'Jen je uvijek bila otvorena za ideju posvajanja, a kako sve više ljudi u njezinom okruženju to radi, sve više razmišlja o tome. Čak i ako zatrudni, kani usvojiti dijete, da bi imala više djece.' No planovi ne završavaju širenjem obitelji

Jennifer ozbiljno razmišlja o postavljanju mjuzikla koji bi bio inspiriran popularnom serijom 'Prijatelji'. Već se susrela s nekim od velikih producenata s Broadwaya.