NEPREPOZNATLJIVA DIVA

Znate li tko je ova ekscentrična dama?

30.03.2012 u 06:54

Bionic
Reading

Protekli vikend Nina Badrić provela je u Milanu. No Nina nije uživala u čarima šopinga, već je bila gošća talijanskog IT magazina za koji je snimila veliki modni editorijal i videospot za pjesmu 'I am so excited' kojom je svojedobno žarila i palila po Italiji

Na poziv bosanskohercegovačkog glazbenika Deena koji u Milanu studira dizajn posljednje tri godine Nina je stigla u pratnji supruga Bernarda te provela tri dana snimajući od ranih jutarnji sati pa do kasno uvečer.

Nina Badrić će osvanuti na naslovnici IT magazina u lipnju, a za veliki modni editorijal ekipa vrhunskih profesionalaca Ninu je zamislila kao ženu s tisuće lica te su joj, oduševljeni njezinom mogućnošću transformacije, promijenili čak 13 različitih stylinga. U nekima od njih Nina izgleda gotovo neprepoznatljivo. Alessandro Massarini, art direktor, izrazio je želju da s Ninom surađuju na predstojećem Eurosongu tako da bi se lako moglo dogoditi da Talijani osmisle imidž Nine Badrić na predstojećem Eurosongu.

'Ekipa je sjajna. Svi su redom vrhunski profesionalci koji već godinama rade s mnogim svjetskim zvijezdama. Bilo mi je neopisivo zadovoljstvo surađivati s njima i jedva čekam da vidim kako će sve na kraju izgledati', rekla je Nina.

Ninu je fotografirao svjetski poznati fotograf Edland Man koji potpisuje mnoge kultne kampanje. Naša glazbenica snimila je u Milanu videospot za pjesmu 'I am so excited' kojom je 1998 godine bila broj jedan u Italiji i koju će u novoj remiks verziji predstaviti za dva mjeseca.