tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
0
Pula
+12
Rijeka
+6
Zadar
+8
Split
+11
Dubrovnik
+12

GOLE NOGE, A TEK DEKOLTE

Rihanna iz hotela izašla samo u sakou

Rihanna se na ulicama Londona pojavila u još jednom chic izdanju. Koga ne bi navela da pomisli nosi li išta ispod sakoa...

Datum objave:
30.3.2012 6:42

Zadnja izmjena:
30.3.2012 8:44

Rihanna se zna obući, a obično se obuče tako da se svi okreću kad je vide. Najčešći razlog zašto je prate sve oči svijeta nije jer se zabundava i teži diskreciji, već je uvijek, onako, na rubu da krpice na njoj djeluju previše napeto, preusko, previše otvoreno, previše kričavo.

Lude su joj i frizure, a da ne znamo da je furala kratku kosu, brijala glavu i isprobala sve moguće boje, ovaj stil bio bi nam običniji nego što u pozadini njezine priče jest.

Lijepa je pjevačica ovih dana boravila u londonskom hotelu Mandarin Oriental, a na odlasku su je paparazzi uhvatili u jednom zanimljivom izdanju plavo-žuto-zelene boje.

Nosila je naime samo sako, vrlo elegantan, koji se prelijevao u nekoliko nijansi jakih boja, grudi su joj tendirale izvirivanju, a noge mamile uzdahe. Inače kreće s promocijom svog filmskog prvijenca u kojem glumi uz Brooklyn Decker.

183734,183799,181279,179360

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr