NAGAĐA SE

Sele li se Severina i Milan s djetetom u Beograd?

29.03.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Ponovo su počele spekulacije o budućem mjestu boravka slavne pjevačice s obitelji

Iako su je novinari zadnji put vidjeli na balkonu njenog stana na splitskom Žnjanu i iako se još nije izjašnjavala o svojim budućim planovima, beogradski mediji već dugo nagađaju da će se Severina zajedno s Milanom Popovićem i malim Aleksandrom preseliti u Beograd.

Maleni Aleksandar napunio je mjesec dana i Severina s njim sigurno uživa u iskustvu majčinstva, a o preseljenju se nagađa vjerojatno zato što Milan posjeduje brojne nekretnine u susjednoj državi pa tako i veliki stan u Njegoševoj ulici na Vračaru u Beogradu, piše Blic.

Isti dnevnik nagađa da će par veći dio ljeta provesti u luksuznoj vili u Čeneju, pokraj Novog Sada, koja ima vlastito tenisko i košarkaško igralište, bazen i voćnjak.

Severinin salaš, kako su u Čeneju prozvali, spreman je za stanovanje. U okviru vile navodno je napravljen i vrhunski suvremeni tonski studio, u kojem bi Severina već ovog ljeta mogla početi snimati nove pjesme.

Prema pisanju Blica Milan radi punom parom i nedavno je postao vlasnik najekskluzivnijeg poslovnog prostora u Novom Sadu - Idea Maxton i hotela Vila Breg u Vršcu.