ŠUŠKA SE

Snimat će se igrani film 'Larin izbor'?

28.03.2012 u 20:56

Bionic
Reading

'Prva sezona serije 'Larin izbor' i dalje je aktualna, gledatelji će je moći pratiti sve do sredine ljeta. Iako ovako uspješan projekt ima golemih potencijala, prerano je najavljivati neke nove konkretne buduće projekte', izjavila je za tportal.hr Vedrana Cvetko s Nove TV u vezi s napisima da u srpnju kreće snimanje istoimenog igranog filma

Kako piše 24sata, film 'Larin izbor' s Doris Pinčić (23) i Ivanom Hercegom (30) u glavnim ulogama navodno će se snimati u srpnju na Korčuli, nakon 180 epizoda serije.

Napravit će ga, navodno, isti producenti, a većina sporednih glumaca će dobiti zamjenu u filmu. Neki glumci s manjim ulogama navodno nisu znali za to.

'Ne znam ništa o tome, ovo mi je prvi glas', rekla je za 24sataPetra Dugandžić koja glumi dostavljačicu hrane Lolu.

Kostime će, šuška se, nastaviti raditi dizajner Robert Sever, a budući da će se film snimati u koprodukciji s državama iz regije, navodno će se set preseliti i izvan Hrvatske, na zasad tajne lokacije. Radnja bi trebala pratiti seriju i biti uvod u drugu sezonu koja bi se trebala emitirati ove jeseni.

Također, 24sata navode da će Lara i Jaša napokon biti zajedno i pronaći mir. Larin muž zavest će lijepu Leilu. Pobjegla je od zlostavljača i u seriji završila s nasilnim Dinkom. Nikša će u filmu Leili vratiti vjeru u ljubav. Nikša, sitni kriminalac mutne prošlosti kojega glumi Stefan Kapičić (33), u filmu će otići iz države kad shvati da Lara želi biti s prvim suprugom Jakovom. U drugoj zemlji naletjet će na fatalnu Leilu, koju je utjelovila srpska glumica Jana Milić (30). Leila je pobjegla iz rodnog Jemena. Zlostavljao ju je suprug, seoski mafijaš i krijumčar droge. Skrila se na Jašinu brodu za Split. Ondje se zaljubila u zgodnog kapetana, ali izgubila ga je kad mu je slagala da nosi njegovo dijete. Bivši ljubavnici postali su neprijatelji kad je svjedočila protiv Jakova. Poslije je bila u turbulentnoj vezi s Jašinim polubratom, nasilnikom Dinkom Bilićem, kojega glumi Filip Juričić (31). Nakon novog ljubavnog razočaranja lijepa Jemenka, u filmu koji se uskoro počinje snimati, pronaći će utjehu u Nikši.