'TO JE TO'

Ava Karabatić potvrdila ljubav s ‘Vuksom’

28.03.2012 u 16:28

Bionic
Reading

'Istina je da moje srce trenutačno kuca za jednu osobu. Koliko mi je drag, pokazat ću time što ću uskoro na koktel-partiju jedan koktel nazvati Vuksa', rekla je nasmijana Ava, potvrdivši tako vezu s Vladimirom Vuksanovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović

Iako se početkom ožujka vratila s daleke Kostarike gdje je snimala ‘Survivor’, splitska manekenka Ava Karabatić još je puna dojmova, a kako i ne bi kad su sve glasnija šuškanja da se snimajući popularni reality show zaljubila. Navodno je novi Avin odabranik srpski maneken Vladimir Vuksanović, poznat i kao bivši dečko Cece Ražnatović, što je za Story zagonetno potvrdila i sama Splićanka.

'Istina je da moje srce trenutačno kuca za jednu osobu. Koliko mi je drag, pokazat ću time što ću uskoro na koktel-partiju jedan koktel nazvati Vuksa', rekla je nasmijana Ava, dodajući kako je s Vladom u svakodnevnoj komunikaciji te da su u proteklih mjesec dana prošli doslovno sve, od smijeha, svađi do borbe.

Ava se dotakla i manekenke Stanije koja ju je otvoreno ogovarala u showu.

'Ona je za mene skroz nebitna osoba. Da barem imam riječi za nju, onda bi značilo da mi je zanimljiva. Mogu samo reći da će se uskoro u ‘Survivoru’ vidjeti tko ima, a tko nema mozak', izjavila je Ava, naglašavajući kako je jako povrijeđena što su jedne dnevne novine nedavno objavile njene navodne izjave.

'Nijednu od tih rečenica nikad u svom životu nisam rekla. Valjda znam što govorim. Očito je da što govno više diraš, više smrdiš. Znam tko mi to smješta, a radi se o jednoj poznatoj muškoj osobi protiv koje sam već podnijela sudsku tužbu. Namjerno ne želim govoriti o kome se radi, jer kad bih ga prozvala, samo bih mu dala krunu', rekla je studentica treće godine talijanskog i latinskog jezika, koja ne skriva kako su joj uz Avu Gardner i Mariju Magdalenu jedni od idola Željko Kerum i Zdravko Mamić

'Svaki od njih ima svoju osobnost, i ne daju se zajebavat. To mi se sviđa kod njih. Nisam ih nikad upoznala, iako bih voljela. Već sam ranije rekla da Avu Gardner cijenim jer sam po njoj dobila ime, a Mariju Magdalenu zbog toga što mi je Magdalena Dalila kršteno ime', ispričala je za kraj vječito nasmijana i zaljubljena Ava Karabatić.