Estrada NEMA LOGIKE

Vanna razočarana jer nije nominirana za Porin

  • Autor: tportal.hr
  • 28.3.2012 14:26:36
  • 28.3.2012 13:02:28

Glasači su zaobišli njen album 'Sjaj' koji unatoč uspješnih pet singlova nije dobio nijednu nominaciju

Gostujući u 'Glazbenom šouu Dalibora Petka' Vanna nije skrivala razočaranje ovogodišnjim nominacijama za Porin, a kad joj je voditelj rekao da prokomentiraju same nominacije, odgovorila je: 'Ajmo ne.'

Naime, glasači su zaobišli njen album 'Sjaj' koji unatoč uspješnih pet singlova nije dobio nijednu nominaciju. 'Ima realnih i nerealnih nominacija, ali ima nas puno koji smo glasali pa je tako ispalo. Žao mi je što se album 'Sjaj' nije probio do glasača. Smijem se, jer ne vidim neku naročitu logiku među nekim odabranim, pa tako i među onima koji nisu. Nisam ja sama sebi jedina, ima nas još, kako bi rekao Let 3', komentirala je Vanna.

Od objave njenog albuma prošla je godina dana, no po nominacijama ispalo je da su bolje prošla ona izdanja koja su objavljena u zadnji tren. 'Zbog te neprincipijelnosti u stavu ne mogu zaključiti nešto naročito, jer ne vidim neku naročitu logiku. I onda me to malo smeta jer sam veliki prijatelj Porina. Naravno, ima stvari s kojima se slažem i pjesama mojih kolega koje su me nosile prošle godine, ali ima i nelogičnosti', komentirala je pjevačica.

Jedinu nominaciju koju Vanna ima ove godine zaradila je za svoju suradnju s Tamarom Obrovac i Gabi Novak na jednom humanitarnom projektu, čime je izbacila sebe i Marija Huljeva iz kategorije najbolje vokalne suradnje. Podsjetimo, Vanna je s mladim pjevačem snimila duet '7 minuta', koji je lani vladao top listama. 'U tripletu sam. Snaga Tamare Obrovac i Gabi Novak je kod 'boring' glasača prejaka, tako da se to nije moglo izbjeći', iskrena je bila Vanna.

Sjaj
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više