Estrada NA CRVENOM TEPIHU

Ornela Vištica naslijedila Nikolinu Pišek

Ornela Vištica zablistala je na londonskom tepihu, gdje je putovala kao hrvatska predstavnica viskija Jameson, a tamo je osvojila mnoge kolege te započela svoju inozemnu karijeru

Glumica 'Larinog izbora' Ornela Vištica bila je gošća na dodjeli nagrada Jameson Empire Awards za postignuća u britanskom filmu, a putovala je kao hrvatska predstavnica hrvatskog partnera viskija Jameson.

'Bila su to tri najljepša dana u mom životu. Još uvijek ne vjerujem da mi se to stvarno dogodilo, čini mi se kao da sam sve sanjala. Sama sam putovala u London i nisam znala što će me tamo čekati, ali čim sam na aerodromu ugledala automobil na kojem je pisalo moje ime, znala sam da ću ove dane u Londonu pamtiti cijeli život', ispričala je Ornela Vištica za Extru.

Na istom eventu prošle godine se pojavila Nikolina Pišek. Skockana Nikolina oduzimala je dah na crvenom tepihu u izazovnoj haljinici pa tako domaći mediji pišu kako je Pišekica pridobila veću pozornost fotografa od nekih razvikanih filmskih imena.
MARK CUTHBERT/Press Association/PIXSELL
Nikolina na prošlogodišnjem eventu


Ove godine pažnju je plijenila Ornela koja je upoznala mnoge poznate.


'Stol do nas sjedili su Gary Oldman, Danny DeVito, Michael Fassbender i Tim Burton, koje sam tom prilikom i upoznala' istaknula je Ornela.

Prelijepa 22-godišnja glumica u Londonu je ostvarila i neke poslovne kontakte.

'Jedan švedski i jedan bugarski redatelj zainteresirali su se za suradnju sa mnom na svojim novim filmskim projektima', izjavila je Ornela.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više