ALEKS GRDIĆ:

'Survivor je pravi hardcore'

27.03.2012 u 07:43

Bionic
Reading

Manekenka i jedna od natjecateljica u reality showu 'Survivor' prisjetila se najtežih trenutaka u Kostarici, otkrila da su joj liječnici doslovce spasili život nakon ugriza kukca

Bivšoj Miss Hrvatske Aleksandri Grdić show 'Survivor' drugi je reality show u životu, a budući da voli nove izazove, nije dvojila oko prihvaćanja ponude za sudjelovanje.

'Format 'Survivora' mi se jako svidio, prvi put je u Hrvatskoj, i to prema američkoj licenci, pa sam bila sigurna da će organizacija biti vrhunska. Zaista je ekstreman, hardcore', kazala je 31-godišnja manekenka  Extri i dodala da joj nitko od prijatelja nije vjerovao koliko je to uistinu bilo preživljavanje.

'Živjeli smo na riži i vodi, među insektima raznih vrsta i životinjama koje se mogu vidjeti samo na TV-u, prali zube pepelom, plivali s delfinima', ispričala je Aleks koja je u 40 dana koliko je trajao show pala na samo 55 kilograma, što joj nije teško palo jer upravo je to kilaža, vjeruje, koja je za nju idealna.

'Najteže je bilo prilagoditi se prirodi i nedostatku malih stvari koje život znače – počevši od jutarnje kave i cigarete pa do stvari koje se tiču osobne higijene. Prvi dan je bio najteži jer su me odmah odvojili od Nevena. On mi je jako blizak prijatelj i računala sam na to da ćemo biti zajedno, podrška jedno drugome u najtežim situacijama, što nam je praksa u privatnom životu. No kako smo oboje izabrani za poglavice plemena, morali smo se odvojiti. Tu sam noć doživjela pravi šok i, vidjeli ste, lila krokodilske suze, jer kad vas s tankera bace u prašumu, na nekakvu plažu usred ničega, na drugu stranu svijeta u tropskim uvjetima u kojima nitko od nas još nije bio, onda te tek strefi...Bože mili, u što sam se ja upustila?' prisjetila se Aleks.