Estrada LEONA PARAMINSKI:

'Tin i ja vjenčat ćemo se na Karibima'

Zagrebačka glumica koja ovih dana paralelno priprema novu predstavu u varaždinskom HNK i svoje vjenčanje, otkriva zašto su ona i zaručnik Tin Komljenović odlučili pobjeći iz Hrvatske i prirediti intiman obred te kaže da njezin budući suprug već priželjkuje - troje djece

Nakon završetka snimanje serije 'Loza', glumica Leona Paraminski priprema novu predstavu u Varaždinu, snima reklame, pregovara za uloge u novim filmovima i serijama, ali i režira najljepšu predstavu u svom životu - svoje vjenčanje. Početkom svibnja 32-godišnja glumica nakon tri godine ljubavne veze udat će se za svog dečka Tina Komljenovića, predavača na Fakultetu elektrotehnike i računalstva, i to daleko od svih znatiželjnih pogleda - na Karibima.

Nedavno je snimila kampanju za Borisa Pavlina, dizajnera koji će kreirati njezinu vjenčanicu.

'Time sam bas počašćena, jer ga iznimno cijenim kao dizajnera. Još smo u procesu stvaranja, ali znamo kako će otprilike izgledati, imamo još vremena', izjavila je Leona koja se udaje u svibnju.

'Neću puno govoriti o tome. Udajem se, odlučili smo se za Karibe. Bit ćemo tamo deset dana, samo Tin i ja, bez kumova, bez ikoga. Eto...', kazala je glumica u razgovoru za Extru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više