Estrada TATJANA JURIĆ:

'Kod mene sad nastupa kriza identiteta'

  • Autor: M. Ć.
  • 23.3.2012 14:05:23
  • 23.3.2012 11:18:02

Nakon što je posvađala Vlatku Pokos i Nikolinu Pišek, Tatjana Jurić smirila je strasti, a kaže da će kod nje zbog završetka faksa nastupiti kriza

Tatjana Jurić promijenila je boju kose te postala zavodljiva brineta. Pohvalili smo njezin izgled, a ona je rekla da smo prvi koji su uopće primijetili.

'Sklona sam promjenama. Da, boja kose mi je malo tamnija, a vi ste prvi koji ste to primijetili. Čak ni bliske osobe to nisu primijetile', rekla je Tatjana velikim osmijehom.

Kad ima lošu frizuru, Tatjana stavi kapu i fura se da je u trendu, a šiške voli zbog malo višeg čela.

Nedavno je uspjela posvađati Nikolinu Pišek i Vlatku Pokos.

'Nisam htjela nikoga posvađati. Vlatka je u jednom trenutku izrazila svoje mišljenje, a onda kad spominješ neku treću osobu, moraš je kontaktirati. No nije se javila. Samo sam htjela stišati strasti. Koliko god godina imala Nikolina Pišek, žena izgleda fantastično. Pa onda je broj kraj njenog imena manje bitan', dodala je.

Tatjana je jako zadovoljna stvarima koje joj se događaju u novoj godini, premda je malo muči kriza identiteta.

'Prošla godina mi je bila takva da u ovoj ne skidam osmijeh s lica. Otkako se probudim pa do navečer. Imam vremena za drage osobe. Faks je gotov. Još samo moram obraniti diplomski. Sad mi nastupa jedna kriza identiteta. Deset godina sam bila studentica pa sad iznenada više neću biti. Mama mia…', rekla je sa smiješkom Tatjana.
183590,171538,170767,158375
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više