Estrada GIANNA APOSTOLSKI

'Ponovno sam zaljubljena'

  • Autor: M. Ć.
  • 23.3.2012 12:26:52
  • 23.3.2012 9:43:18

Gianna Apostolski odgledala je revije Cro a Portera u uskoj haljini koja joj je isticala obline

Giannu Apostolski nismo dugo vidjeli u medijima, a ona se pravda time što se posvetila novom albumu i novoj ljubavi.

'Malo sam se sklonila od medija jer snimam album do kraja. Ne volim biti u medijima ako nemam zašto', rekla je Gianna koja će uskoro obraditi hit Lepe Brene 'Čuvala me mama'.

'Mislim da će biti jako interesantno, bit će to čisti rock 'n' roll', obećala je.

Gianna se pohvalila da se napokon ponovno zaljubila. 'Zadovoljna sam i privatno i poslovno, dosta radim. A i zaljubljena sam. Prilično. Nije dečko koji je poznat. Nije ni poduzetnik, nego radi u normalnoj firmi. Meni nikad pare nisu bile prioritet. Meni je bitno da me poštuje i cijeni', dodala je.

Pjevačica je svoje komplekse riješila plastičnim operacijama.
'Ja sam svoje operacije napravila pred kamerama. Meni je to OK, jer skinula sam se u 'golim vijestima' pa zašto ne bi napravila operaciju. Baš me briga, meni je u džepu više para ostalo. Korigirala sam grudi, prvo su mi napravili podizanje, a zatim silikone, sad sam skroz zadovoljna. Napravili su mi i zube, tako da se sada super osjećam.'

Pitali smo li je nosi li bižuteriju ili samo originalnu odjeću?

'U svom ormaru imam krpice koje koštaju 50 kuna, 100 kuna, a ima i stvari koje su jako skupe pa to i kupim. Nije mi bitno. Mi estradnjaci ako se jednom pojaviš u nečemu, drugi put se ne smiješ pojaviti; ja sam napravila jedan svoj buvljak pa ćemo vidjeti, ako nešto i prodamo, dat ćemo sve u humanitarne svrhe', dodala je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više