Estrada ANTONIJA STUPAR

'Izgled mi je pomogao u životu, neću to poreći'

Antonija Stupar, zaštitino lice emisije 'Exkluziv vikend', kaže da je na televiziju došla igrom slučaja, na nagovor prijateljice

Lijepa voditeljica Antonija Stupar nedjelju ima rezerviranu za voditeljski angažman RTL-ove emisije 'Exkluziv vikend', a za Ekran kaže kako je na audiciju otišla slučajno.

'Kad sve zbrojim i oduzmem, mislim da mi je ta audicija na RTL-u bila najhrabriji životni potez. Nisam baš vjerovala u sebe, no imala sam sreće. Danas obožavam posao kojim se bavim. Prvo sam htjela biti manekenka pa sam nekoliko mjeseci bila u Milanu, nakon toga sam išla na glumačku radionicu, a završila sam i tečaj za stjuardese', opisala je Antonija sve svoje ideje o karijeri prije nego li je ušla u naše domove putem malih ekrana. U šali dodaje da bi sigurno bila stjuardesa, ako ne voditeljica, a svjesna je kako joj je ljepota pomogla u karijeri.

'Izgled mi je pomogao u životu, neću to poreći. No, to ne znači da se nisam borila, samu sam sebe uvijek gurala naprijed. Nije mi trebao netko da mi da vjetar u leđa. Kad nešto zacrtam onda to i napravim. Nema te sile koja će me zaustaviti', rekla je šarmantna voditeljica.

Kao u karijeri, zadovoljna je i sa privatnim životom, a kaže kako ima osjećaj da supruga Ivana zna oduvijek. Vesele ju male stvari koje rade jedno za drugo, a tu je i kćerkica Paola koja ima nešto više od godinu dana.

Antonija kaže kako se s kuhačom još nije iskazala jer kuha tko stigne, a najviše pomažu bake. Ona je trenutno više orijentirana na ulogu majke u kojoj beskrajno uživa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više