JOSIPA LISAC:

'Današnji modeli ne uče biti individue'

22.03.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Glazbena diva Josipa Lisac poznata je po svom modnom izričaju, a na prvoj večeri Cro A Portera posebno se veselila kolekciji Ksenije Vrbanić

Slavnu pjevačicu Josipu Lisac na Cro A Porteru održanom u Laubi oduševila je kolekcija Ksenije Vrbanić koja je inspiraciju pronašla u šezdesetima.

Josipa nam je rekla kako joj Ksenija prvi puta nije htjela otkriti detalje, ali na pisti je vidjela puno modela koji su sjajni. Posebno joj se svidjela ideja o izlasku manekenki stare škole poput Tihane Harapin Zalepugin

'To je ogromna razlika, ta stara škola i tu se vidi kako to zapravo treba biti. Svaka ima nešto. Livija je plijenila pažnju očima, Tihana svojim sitnim korakom, meni je to bilo fantastično', rekla nam je Josipa i dodala da današnje manekenke to uopće ne znaju, jer ih ne uče da budu individue. Zato ih uvijek postoji samo nekoliko, rekla je Josipa, koje svi traže i vrte se u krug.

Josipa je podržala ideju o suknjama i tunikama za muškarce Dioralopa čije su stvarateljice dobile gromoglasan pljesak publike.

'Sloboda i maštovitost, to ću uvijek podržavati. A za to treba i hrabrost. Kako se kaže, treba uvijek otkrivati toplu vodu, to nije ništa novo, ali je opet inovativno i drukčije', komentirala je diva kolekciju Andreje Bistričić i Maje Merlić.