Estrada AVA KARABATIĆ

'Nemam ništa protiv nemoralnih ponuda'

Ava Karabatić ostavila je trag na sve natjecatelje reality šoua 'Survivor', a nakon povratka je, kaže, snažnija te ima nove prijatelje pa bi zato opet sve ponovila

Zadranka Ava se tako pohvalila za Gloriju da su joj u 'Survivoru' svi govorili da je kraljica drame i komedije pa smatra da joj ne gine Zlatni globus ili Oscar. Stoga planira upisati Akademiju dramske umjetnosti i računa na iskustva iz srednjoškolskih dana, kad je glumila u Gradskom kazalištu mladih. Bila bi sretna ako bi joj ponudili neku ulogu u seriji 'Ruža vjetrova'.

Za njezin slobodan duh zaslužni su roditelji koji su je puno mazili i pazili zato što je jedinica.

'Kod nas nema tabu-tema pa su mi tako roditelji dali sa šest godina da pogledam film 'Sirove strasti', koji nije primjeren za djecu zbog seksi scena. A mene je oduševio. S roditeljima sam veliki prijatelj, a tata me pratio i na snimanje za Playboy', rekla je Ava za magazin Gloria.

No bez obzira na liberalni odgoj i slobodni duh, Ava kaže da jako dobro zna razlikovati što želi ili ne želi pa je komentirala stav oko nemoralnih ponuda.

'Nemam ništa protiv nemoralnih ponuda, a i film tog naslova mi je famozan. Nikad mi nitko nije nešto nemoralno ponudio jer imam svoje ja', objasnila je Ava svoje iskustvo s nemoralnim ponudama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više