HIT MEĐU SLAVNIMA

Novi trend kojem domaće ljepotice ne mogu odoljeti

21.03.2012 u 12:36

Bionic
Reading

Bile one kraće ili duže, nosite li ih sa strane ili savršeno ravne, nije važno. Bitno je da su šiške ponovno u modi, a ako trebate dokaz, pogledajte samo mnogobrojne poznate ljepotice koje ih nose ove sezone

Znamo da je u trendu cvjetni uzorak, jake boje, baloneri, no što se frizura tiče, ove sezone ponovno su u trendu šiške.

Na taj zaključak došli smo nakon što smo primijetili da ih nose mnoge poznavateljice mode i stila.

Razmažena Nikol Zlatar iz 'Larinog izbora' koja ima vlastitu web seriju, zbog čega se šali da je prava djevojka iz budućnosti voli slijediti trendove. Mlada Jagoda Kumrić šiške nosi otkako se pojavila na malim ekranima. One joj ističu plave oči, a nosi ih savršeno ravne.

Poznata mama Ljupka Gojić Mikić nedavno je odrezala šiške, što je dodatno istaknulo njezino lijepo lice. Ljupka je sa šiškama i dalje ljupka, čak i više nego do sada.

Žestoka rokerica Žanamari Lalić nedavno se odlučila za potpuno drukčiju frizuru. Odrekla se svoje titule seksi brinete i postala zamamna crnka. Žanamari je cijelu frizuru digla šiškama te napokon izabrala frizuru sa stavom.

Lejla Filipović kao crvenokosa dodatno je istaknula svoje lice šiškama. Lijepa supruga Tarika Filipovića često mijenja frizure kao zaštitno lice Keunea. Osim što je Tarik sretnik što svako malo ima novu suprugu što često ističe, Lejla je sretna što može eksperimentirati i svaki puta oduševiti nekom promjenom.

Poduzetnica i bivša Miss Universe Ivana Delač-Đolo, osim što je velika ljubiteljica mode, rado prati trendove. Uz svoju bob frizuru već dugo nosi kratke šiške.

Radijska voditeljica Iva Šulentić ne odriče se šiški već neko vrijeme. Često nosi kosu u repu, a medena boja kose savršeno joj pristaje uz ten.

Glumica Judita Franković nosi šiške na nestašan i spontan način. Lijepa glumica nosi jednostavne frizure koja izmiče pravilu da je sve uštogljeno i na svom mjestu.

Uz ekstenzije za koje se Maja Šuput odlučila nedavno kako bi doživjela neku promjenu, Maja je odrezala šiške koje nosi sa stilom.

Voditeljica In Magazina Ana Stunić voli svoje šiške, a rado ih nosi i lijepa Tatjana Jurić koja je istaknula svoje besprijekorno lice upravo njima.