tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+11

INDIRA VLADIĆ

'Prvo ću se zaljubiti, a onda postati majka'

Pjevačica grupe Colonia, Indira Vladić, podržala je početak velike humanitarne akcije 'Palčić gore' za pomoć prijevremeno rođenim bebama, a otkrila nam je da i sama želi postati majka

Datum objave:
21.3.2012 11:36

Zadnja izmjena:
21.3.2012 13:26

Vezane teme

Indira Vladić kaže da je ostvarila sve u životu pa sada jedva čeka da joj se ispuni i želja za majčinstvom. Na humanitarnoj akciji 'Palčić gore', koju organizira istoimena udruga, komentirala je da su djeca zaista najveće blago, a najhrabriji su ujedno i najmanji te im treba dati mogućnost za život.

'Mislim da nije kasno da i ja postanem majka i mislim da je to nešto najljepše što se može dogoditi u životu žene. Prvo ću se zaljubiti, a onda ću postati majka', šaljivo nam je izložila svoj plan šarmantna pjevačica. Dok joj se ne ostvari želja i postane majkom, Indira uživa u društvu šestogodišnje nećakinje Tese, a pohvalila je dečke iz benda koji su se odlično snašli u ulogama očeva.

Kad ostane u drugom stanju te rodi, Indira će zasigurno odmah vratiti lijepu figuru koju ima jer i sama kaže da puno radi u životu, pa tako i na svom tijelu.

'Kada sam bila na onoj drastičnoj dijeti prije nekoliko godina, izgubila sam 13 kilograma. Ljudi su me zaustavljali na ulici i pitali kako sam to postigla i lijepo je kad netko u tebi vidi poticaj da promijeni nešto malo u svom životu. Bila sam prava heroina, ali sada sam uspjela pomiriti taj svoj hedonizam i tjelovježbu', otkrila je Indira svoj recept za dobar izgled. Dodala je sada vježba dva do tri puta tjedno jer mora paziti na zdravlje i ne smije pretjerivati jer pad imuniteta šteti glasu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr