KOSTELIĆEVA DJEVOJKA ELIN:

Strepila sam i strahovala za Ivicu

20.03.2012 u 18:09

Bionic
Reading

Iako rijetko imamo prilike čitati njene izjave u medijima, Elin Arnarsdottir, djevojka hrvatskog skijaša Ivice Kostelića, u intervjuu je otkrila kako se nosi sa sportskom karijerom svoga odabranika te sluša li njene savjete

U intervjuu za magazin Story bivša skijašica i djevojka hrvatskog najtrofejnijeg skijaša Ivice Kostelića kazala je da prilikom svake Ivičine utrke i sama doživljava stres.

Na pitanje kako se osjećala prije desetak dana kada je nakon gotovo mjesec dana izbivanja zbog ozljede i operacije u Kranjskoj Gori Ivica ponovno stao na skije, Elin odgovara: 'Naravno da me bilo strah za njega i kako će izdržati njegovo tek operirano koljeno. Nisam znala što mogu očekivati jer nisam znala kako će mu koljeno reagirati kad doista uđe u stazu. Potom njegova leđa, koja sad više pate, pa jedno s drugim nije baš idealno. Naravno da sam zbog toga strepila i da me bilo strah.'

Kako je i sama u prošlosti bila skijašica, lijepa Islanđanka katkada Ivici uputi sportski savjet te potvrđuje da kada ima mišljenje vezano za utrku, to mu i kaže i on je posluša.

Premda su trenutno usredotočeni na Ivičinu profesionalnu karijeru, nakon Olimpijade u Sočiju 2014. prioritet će im postati njihova privatnost.