Estrada A NAJSEKSI JE...

Vruće Playboyeve zečice osvojile realityje

  • Autor: I. T.
  • 21.3.2012 11:07:12
  • 21.3.2012 9:00:00

Čak četiri Playboyeve zečice u Survivoru natjerale su nas da potražimo njihove kolegice po pufastom repiću u prošlim realityjima i ponudimo vam da odaberete najseksi reality zečicu

Ako ste se prošlih mjeseci zabrinuto pitali gdje su nestale Playboyeve zečice, sad vam je jasno da su pobjegle od minule zime u daleku i toplu Kostariku. Upravo zahvaljujući tom bijegu ovih dana ne možete pobjeći od njih.

Dapače, svakodnevno se našim TV ekranima u sklopu Survivora šetkaju i kupaju, gole ili pak minimalistički odjevene, čak četiri Playboyeve zečice.

Riječ je o domaćim snagama Aleks Grdić i Avi Karabatić pojačanima makedonskom zečicom Aleksandrom Nakovom i srpskom Stanijom Dobrojević, ujedno nositeljicom pretpostavljamo prestižne titule Playboy Golf djevojka.

Tragom aktualnih reality zečica, prolistali smo arhive domaćih realityja i došli do sočne brojke od ukupno devet Playboyevih zečica koje su se prošetale, gole ili obučene, reality šouovima.

Uz spomenuti poker zečica, reality slavu i paru pokušale su dohvatiti Gianna Apostolski, Maja Morales, Sabina Čedić i Simona Šajn, koje su u Farmi slavnih svoja pufasta tijela izložile zemlji i blatu, te Soraja Vučelić, koju je nastup u prošlogodišnjem regionalnom Big Brotheru promaknuo u zvijezdu i, između ostaloga, Playboyevu zečicu, ujedno zečicu regije.

Znamo da izbor nije nimalo lak, no već prvi pogled na galeriju reality zečica vaš će trud pretvoriti u slatke i sočne muke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više