'THE NASTY LADY'

Meryl Streep je susjeda iz noćne more

20.03.2012 u 11:02

Bionic
Reading

U svom susjedstvu Meryl Streep više je nego omražena. Osim što ni s kim ne priča, zbog nje je bila zatvorena i glavna cesta što je sve dodatno iznerviralo susjede

Slavna glumica i oskarovka Meryl Streep prozvana je susjedom iz noćne more. U svom susjedstvu, u malom gradu Salisburyju u Connecticutu dobila je nadimak 'The nasty lady' (zločesta gospođa).

'Tako je zovemo jer joj taj nadimak savršeno odgovara', rekao je netko za Celebitchy tko je dodao kako je, gledajući je na Oscaru, shvatio kako je Meryl vrlo dvolična osoba. To je zaključio nakon što je shvatio kako se predstavlja i kakvu interakciju ima sa svojim susjedima.

'S njezinom kćeri Grace išao sam u gimnaziju i bilo nam je fora i zanimljivo što joj je mama poznata. No jednom je Meryl došla po nju i pokupila je na školskom igralištu. Pritom isprva nije uopće htjela razgovarati s ostalim majkama, a kasnije se i obrušila na njih', rekao je jedan od školskih kolega njezine kćeri Grace.

Navodno je još naljutila lokalno stanovništvo kada je zbog obnove njezine brane dugo bila zatvorena lokalna cesta što je trajalo dulje vrijeme i nerviralo susjede, za što ona nije marila.

'Ona ni ne razgovara sa susjedima. U susjedstvu je se može vidjeti samo kako se vozi na svom biciklu u haljini i slamnatom šeširu', navodno je izjavio njezin susjed.