Estrada NIKOLINA PIŠEK:

Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Zgodna voditeljica demantirala je glasine kako čeka dijete s dečkom, poduzetnikom Matijom Ćorkovićem s kojim je već nešto više od godinu i pol dana u ljubavnoj vezi

Nikolina Pišek da trenutačno nema nikakvih velikih privatnih planova te da su glasine o njezinoj trudnoći obične laži.

'Nemamo nikakvih planova. Trenutačno podređujem privatni život poslovnom i zasad moram prihvatiti kompromise kad je ljubav u pitanju', rekla je Pišek u razgovoru za Extru i dodaje da vjeruje u brak, ljubav i sreću s jednom osobom.

Otkriva da se ne opterećuje time hoće li ponovno biti majka. 'Ako se dogodi, veselilo bi me, iako se u vezi s tim osjećam ostvareno', ne krije Pišek.

U iRed Carpetui nedavno je zamijenila Anu Stunić, a ne krije oduševljenje novim angažmanom koji joj ostavlja više vremena za privatni život.

iIako sam navikla na atmosferu i sjajnu ekipu 'IN magazina', svjesna sam da je dobro napraviti neku promjenu, i za mene i za okruženje u kojem radim. Smatram da je ova zamjena voditeljskih uloga dobra promjena i za 'IN magazin' i za 'Red Carpet'. Novi ljudi unose neku svježinu. Sklona sam prilagodbama i kao što sam si i prije s lakoćom posložila životni ritam i poslove, tako ću i sada, kad radim u 'Red Carpetu', rekla je voditeljica za Extru.

Pišek ne krije da joj laska što je tražena, a osim angažmana na Novoj TV, u Srbiji radi već četiri godine.

'Moje ambicije nisu isključivo vezane za televiziju i rad ispred kamera. Znam raditi mnogo toga, postoje i neke druge stvari kojima se želim baviti. Nadam se da ću se s vremenom okušati i kao scenaristica ili producentica, a možda ću se baviti poslom za koji sam se školovala i kojim se i danas povremeno bavim, a to je dizajn', otkriva zgodna voditeljica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više