Estrada IVA MAJOLI:

'Zbog Denisa Popovića imam leptiriće u trbuhu'

Tenzije između Ive Majoli i Stipe Marića ne jenjavaju, no Iva je odlučna u tome da je dala posljednji intervju o svom privatnom životu

Bivša tenisačica Iva Majoli dala je, kako kaže, posljednji intervju o svom privatnom životu.

Iva nije željela reći da se ona i Stipe mrze, no priznala je da nisu u najboljoj fazi. Rekla je da sve napise, izjave i 'rat preko medija' završava u svojoj omiljenoj emisiji.

'Želim ovdje završiti cijelu priču o našem braku, našoj rastavi i svemu drugome što se povlačilo po novinama. Ovo je općenito zadnji intervju o mom privatnom životu do kraja života', rekla je Iva Majoli za 'Red Carpet'.

'Ono što želim je da Stipe bude dobar tata i da imamo korektne odnose', dodaje. Iako se šuškalo o njezinoj novoj vezi, Iva je rekla da je sve to još friško, no priznaje simpatije.

'Dotičnog muškarca poznajem jako kratko, vidjela sam ga dva do tri puta u životu. Između Denisa Popovića i mene postoje simpatije, no sve je friško', prvo se ograđivala Iva, no kasnije je ipak priznala: 'Postoje leptirići u želucu, lijepo je ponovo imati takav osjećaj.' Dodala je da i se njezin bivši suprug tješi  drugom ženom nakon razvoda. Iva je još jednom naglasila da svog muža nikada nije prevarila.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više