KEIRA KHIGHTLEY:

Mrzim svoj loš ten!

18.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Glumica priznaje da nije zadovoljna svojim izgledom te da je strahovito živcira to što ima loš ten

'Nikad se nisam smatrala atraktivnom na onaj glamurozan način. Jako sam svjesna toga da imam loš ten. Zapravo sam itekako svjesna mnogih stvari na svom tijelu, ali sam srećom isto tako svjesna toga da to prolazi u određenim područja i u određene svrhe', rekla je Keira Knightley.

'Ako koristiš svoje lice kao ga prodaješ, onda postaješ svjestan svih njegovih mana jer ti ih ljudi stalno spominju. A to rade na prilično izravan način i onda ih počinješ i sam vidjeti. Ne kažem da se gledam u ogledalo i govorim: 'O, Bože, ovo je grozno.' Ima dana kad se pogledam i zaključim da izgledam dobro, a ima dana kad sama sebi grozno izgledam', otvoreno govori Keira.

Sve nedostatke i mane, kaže ona, najprije vidiš na ekranu i tad se fokusiraš na sve ono što ne voliš inače na svom tijelu.

'Je li me ponekad strahovito prošetati se u kupaćem kostimu i ući u bazen? Pa naravno! Neki dan sam bila na plaži u Francuskoj s prijateljima i svi su se skinuli u kupaće kostime, a meni je bilo neugodno. Ostala sam sjediti u trapericama i majici', rekla je Keira.