IVA BALABAN:

Sretna sam i zadovoljna jer me Boško čini takvom

17.03.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Zgodna Iva Balaban unatoč tome što je nedavno rodila treće dijete izgleda besprijekorno, što je pokazala i na Dove Fashion.hr-u

U stilu Angeline Jolie, zgodna Iva Balaban na Dove Fashion.hr došla je u haljini s dubokim prorezom, koja je seksipilno naglašavala nogu. U decentnoj boji pijeska Iva je blistala. Unatoč tome što je nedavno rodila treće dijete, izgleda besprijekorno. Ipak, na pitanje što će nositi ovoga proljeća, skromno odgovara. 'Moj proljetni modni must have je ono u što uđem od prošle godine i gdje mogu staviti svoj trbuščić', rekla je i pohvalila se da se ipak počastila novom kolekcijom Marnija s puno cvjetića i boja kako bi konačno izašla iz crne boje.

'Noćna nespavanja i troje djece, to je tajna moje vitke linije. Ipak, još bih je trebala doraditi, dobro se kamufliram', kaže simpatična Iva koja sve manje troši na odjeću. 'U zadnje vrijeme suludo je trošiti na odjeću, ali zato ću si torbicu uvijek rado priuštiti i rado ću ih čuvati za svoju kćer. Inače, sve kupujem na sniženjima na kojima ima svega', kaže manekenka.

O svome braku još uvijek govori s određenom dozom zaljubljenosti. 'Najljepše zavođenje je kada sam dobre volje, zadovoljna i sretna. To je zato što me on čini takvom. Sigurno nisam privlačna kad sam ljuta i kad se ne smijem. Za brak je potrebno mnogo poštivanja i razumijevanja, ali prije svega, i nadam se da će zauvijek tako ostati, ljubav', rekla je i priznala da, kao i u svakom braku, ima razmirica, ali otkako su tu djeca, ipak je drugačije.

'Kad smo bili cura i dečko, u svakoj svađi radio je ego. Sada tome nema mjesta', rekla je.