ANTONIJA MANDIĆ:

Rođena sam da budem kućanica

30.03.2012 u 13:27

Bionic
Reading

Voditeljica 'Studija 45' Antonija Mandić revije Dove Fashion.hr-a pratila je s Borutom Mihalićem, a nama je priznala da je, kada je riječ o modi, rođena da bude kućanica

Simpatična voditeljica RTL-ova 'Studija 45' Antonija Mandić na Dove Fashion hr. stigla je s prijateljicom i iz prvog reda zajedno s njom i Borutom Mihalićem pomno pratila reviju. Priznaje da i sama voli hrvatsku modu i da se u njezinu ormaru nalaze mnoge odjevne kombinacije Aleksandre Dojčinović i Hippy Gardena.

Fetiš su joj torbice koje često kupuje na sniženjima. 'Imam frendice koje luđački prate modu pa mi jave čim su sniženja.' Na pitanje što će nositi ovoga proljeća, odgovara: 'Zimi se ne izvlačim iz Uggsica, ljeti iz japanki, a na proljeće iz balerinki. Važno mi je da je udobno i rastezljivo. U modnom smislu, ja sam rođena da budem kućanica. Ali samo kada je riječ o modi, jer kuhati ne znam', kroz smijeh priznaje simpatična Antonija Mandić koja kaže da se na poslu gušta u visokim petama i šminkerskoj odjeći pa privatno više voli casual.


Ipak, zadnju kunu nikada ne bi izdvojila za garderobu. 'Zadnju kunu dala sam za stan i to na 30 godina', prisjetila se s gorkim osmijehom. No ubrzo smo prešli na vedrije teme. Pohvalila se kako svake večeri nakon posla odlazi na Jarun na brzo hodanje kako bi sačuvala dobru liniju. 'Sat i pol brzog hodanja svake večeri po Jarunu ne propuštam. Moj prijatelj i ja napravimo cijeli krug i ponosna sam na svoju upornost', pohvalila se.