BARBARA RADULOVIĆ:

Frajere osvajam humorom

17.03.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Barbara Radulović pogledala je revije druge večeri Dove fashion.hr-a i otkrila nam ponešto o svojim modnim odabirima, ali i kako zavodi frajere

Barbaru Radulović sreli smo na drugoj večeri Dove fashion.hr-a, koju, kao svaka modno osvještena žena, nije propustila. Iako ne robuje markama i pazi da kupuje racionalno i jeftino, voli izgledati besprijekorno. 'Kupujem stihijski, kako naletim i to su uvijek neki jeftini komadi robe, ništa preskupo', kaže zgodna Barbara koja, ipak, odjeću ne bi koristila za zavođenje. 'Za zavođenje koristim humor i to pali. Pokušavam biti svoja, prirodna u tom trenu. Ljudi vole kad si prirodan, kada nađeš neki zajednički jezik', priznala je svoje tajne uspješnog zavođenja.


Osim dobrim genima, svoju savršenu liniju može zahvaliti marljivom vježbanju. 'Vježbam yogu i fitnes i trudim se zdravo hraniti. Plesala sam čitav život pa mi je i metabolizam programiran na zdrav život. Trudim se po osjećaju svog tijela nešto napraviti i to je to. Yoga je zahvalna jer naučiš disati i opustiti se i zato mi je najdraža vrsta tjelovježbe', rekla je, ali i nadodala da je odlična kuharica koja obožava meso i tjesteninu, a specijalitet su joj musaka i piletina na razne načine.

Na pitanje kako stoji na ljubavnom planu, kratko odgovara 'Dobro', no sudeći prema velikom osmijehu, moglo bi se reći da ima leptiriće u trbuhu.