tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+7
Rijeka
+13
Zadar
+7
Split
+9
Dubrovnik
+10

TARIK FILIPOVIĆ

Lejlin Playstation 3 najbolji je poklon za rođendan

Tarik Filipović nedavno je proslavio četrdeseti rođendan, a od svoje Lejle dobio je ono što je jako dugo htio, Playstation 3

Datum objave:
16.3.2012 9:33

Zadnja izmjena:
16.3.2012 10:45

'Zvučim stereotipno kad kažem da sam sretan i zadovoljan, ali stvarno je tako. Da mogu naći neku drugu formulaciju, rado bih je izrekao, ali ne mogu se praviti da nisam sretan ako jesam', rekao je Tarik Filipović za Večernjakov prilog E.

Nedavno je proslavio četrdeseti rođendan uz, kako kaže, savršen tulum. 'Slavio sam sa 40 najbližih ljudi u restoranu, ispjevali smo se, isplesali, baš mi je bilo puno srce', kaže Tarik, a od svoje Lejle je dobio ono što si već dugo želi. 'Dobio sam Playstation 3. Playstation i nogomet volimo i moja djeca i ja pa će sada biti svakodnevnih derbija', priznaje glumac i ne krije svoje zadovoljstvo bračnim životom. 'Za sretan brak potrebni su ljubav, poštovanje, razumijevanje i kompromis. Ljubav s vremenom mijenja oblike, ali ako su temelji čvrsti, ne morate se bojati potresa', rekao je.

Voditelj kviza 'Sve u 7' kaže kako se danas osjeća bolje nego sa 25. 'Tada sam živio sam pa sam se više zadržavao pod vodom nego u kući. Sada mi je život uredniji, ali ne na štetu moga veselja i slobode', kaže Tarik, koji svakodnevno vježba pola sata na traci za trčanje, jer osim kondicije, kaže, služi mu da anulira pivice. Lejlu je genetika malo bolje podarila pa nema potrebe za tim, kaže zaljubljeni glumac.
Kada je o odgoju riječ, priznaje kako su on i Lejla strogi taman koliko treba.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr