TARIK FILIPOVIĆ

Lejlin Playstation 3 najbolji je poklon za rođendan

16.03.2012 u 09:33

Bionic
Reading

Tarik Filipović nedavno je proslavio četrdeseti rođendan, a od svoje Lejle dobio je ono što je jako dugo htio, Playstation 3

'Zvučim stereotipno kad kažem da sam sretan i zadovoljan, ali stvarno je tako. Da mogu naći neku drugu formulaciju, rado bih je izrekao, ali ne mogu se praviti da nisam sretan ako jesam', rekao je Tarik Filipović za Večernjakov prilog E.

Nedavno je proslavio četrdeseti rođendan uz, kako kaže, savršen tulum. 'Slavio sam sa 40 najbližih ljudi u restoranu, ispjevali smo se, isplesali, baš mi je bilo puno srce', kaže Tarik, a od svoje Lejle je dobio ono što si već dugo želi. 'Dobio sam Playstation 3. Playstation i nogomet volimo i moja djeca i ja pa će sada biti svakodnevnih derbija', priznaje glumac i ne krije svoje zadovoljstvo bračnim životom. 'Za sretan brak potrebni su ljubav, poštovanje, razumijevanje i kompromis. Ljubav s vremenom mijenja oblike, ali ako su temelji čvrsti, ne morate se bojati potresa', rekao je.

Voditelj kviza 'Sve u 7' kaže kako se danas osjeća bolje nego sa 25. 'Tada sam živio sam pa sam se više zadržavao pod vodom nego u kući. Sada mi je život uredniji, ali ne na štetu moga veselja i slobode', kaže Tarik, koji svakodnevno vježba pola sata na traci za trčanje, jer osim kondicije, kaže, služi mu da anulira pivice. Lejlu je genetika malo bolje podarila pa nema potrebe za tim, kaže zaljubljeni glumac.
Kada je o odgoju riječ, priznaje kako su on i Lejla strogi taman koliko treba.