RIHANNA:

'Nemam više ni grudi ni guzu!'

16.03.2012 u 06:54

Bionic
Reading

Slavna pjevačica požalila se da više nema ni grudi ni guzu, a obline joj se nisu vratile ni nakon što je prestala s dijetom

Zbog izgubljenih kilograma, ljepotica s Barbadosa ostala je i bez oblina, a u radijskoj emisiji Kiss FM-a požalila se slušateljima. Od početka godine izgubila je nekoliko kilograma kad je započela holivudsku hit dijetu - Dijetu pet faktora.

'S Dijetom pet faktora bilo je gotovo onog trenutka kad sam krenula na turneju. Zbilja je teško odražavati bilo kakvu rutinu s tako napornim rasporedom. Tako da nisam imala pojma da kontinuirano gubim na težini. Sad me to već jako živcira, jer više nema ni guzu ni grudi. Grudi ionako nisam nikad ni imala. To me živcira pa sad sve jedem', rekla je Rihanna.

Dijetu pet faktora osmislio je Harley Pasternak i bazira se na pet dnevnih obroka. Za pripremu jela potrebno je svega pet minuta i pet sastojaka za svako jelo. Uključuje tjelovježbu pet puta tjedno koja se sastoji od pet faza od kojih svaka traje pet minuta.

Harley Pasternak kaže da njegova dijeta ne promiče određene namirnice, no ipak je izdvojio neke koje idealno odgovaraju toj dijeti. Pri ruci bi, tvrdi on, uvijek trebalo imati pet kategorija namirnica: bjelančevine, ugljikohidrate, nezaslađene napitke, zdrave grickalice za međuobroke i začine.