IVA MAJOLI:

'Nadam se samo da će razvod biti što prije okončan'

15.03.2012 u 09:17

Bionic
Reading

U medijskoj trakavici zvanoj raspad braka Ive Majoli stalno izlaze novi detalji, saznaje Gloria

Iva Majoli (34) tvrdi da nije istina da se njezin suprug Stipe Marić iselio iz stana saznavši za njezinu vezu s Denisom Popovićem, piše Gloria.

'To je najveća moguća laž. Stipe se iselio jer sam saznala da ima curu i da je s njom nekoliko mjeseci! Imali smo krizu u braku mjesecima, bilo je razgovora o svemu i svačemu. Ja sam se zbilja trudila spasiti naš brak, najviše zbog djeteta. Stipe je svoju obitelj ostavio 30. prosinca 2011. da bi proveo Staru godinu s djevojkom. To govori dovoljno o njemu', odrješita je Iva Majoli, dodavši da nije istina da je Stipi u tom stanu ostalo stvari u vrijednosti 30-40 tisuća eura.

'Kad je došao u taj stan, nije imao nikakvih svojih vrijednosti. On nema imovine, stan je moj, a imamo i predbračni ugovor', kaže Iva.

Dodala je da nikad nije prijetila Stipi (31) te da nije podnijela kaznenu prijavu protiv njega, piše Gloria.

'Samo sam dala svoj iskaz policiji', kaže Iva, dodavši da je tek na policiji saznala da je njezin suprug 14. veljače predao papire za razvod.

Odbacila je i suprugove optužbe da je u financijskim problemima.

'Vratila sam se nedavno s teniskih ekshibicija u Australiji i Izraelu, a uskoro idem u SAD i na Roland Garros. Može se lako vidjeti koliko zarađujem. Imam domaćicu i stan od 175 kvadrata na Trgu bana Jelačića', kaže Iva.

Jedna od naših najpopularnijih tenisačica kaže da je u vezi s Denisom Popovićem od početka veljače, a on je također u postupku razvoda.

'Između nas postoje obostrane simpatije. Pod velikim smo pritiskom zbog svega što se događa oko nas', rekla je Iva, dodavši kako redovito ide psihologu jer je to, kako kaže, vrlo pozitivna stvar.

'Inače sam jako pribrana, moram biti zbog djeteta. Nadam se samo da će razvod biti što prije okončan', rekla je.