KRENULE GLASINE

Rihanna ima novu ljubav?

15.03.2012 u 08:50

Bionic
Reading

Redatelj njihovog zajedničkog spota 'Take Care' pokrenuo je glasine rekavši da su Rihanna i Drake na snimanju bili izuzetno bliski

Povezivali su ih više puta, a i Rihanna je jednom priznala da je privlači Drake, pa je razumljivo što  su njihova druženja u zadnje vrijeme pod povećalom, piše Daily Mail.

Primjerice, u najnovijem spotu za njihovu pjesmu 'Take Care' koji je režirao Yoann Lemoine čini se da se dvije zvijezde osjećaju prilično ugodno zajedno.

Redatelj, poznat po spotu Katy Perry 'Teenage Dream' i 'Back to December' Taylor Swift, pokrenuo je glasine o novoj vezi kad je izjavio da su dvije zvijezde bile izuzetno bliske za vrijeme snimanja obnaženih scena u spotu.

'Oni su bili super bliski i to sam htio u spotu. Vizualno je to vrlo skroman video slavnih zvijezda koje su pristale raditi tako minimalistički projekt', izjavio je Lemoine za MTV News.

'Take Care' je prvi video spot ovog para od suradnje na Rihanninom spotu 'What's My Name?' u kojem ona flertuje s Drakeom. Činjenica da su oboje trenutno sami potaknula je tračeve da se viđaju. Ipak, Drake je u siječnju u radijskom intervjuu demantirao da među njima ima išta više od prijateljstva. 'Rihanna i ja smo bliski, ali nismo zajedno.'

Par, međutim, ima iza sebe povijest koja se ne može poreći. U svibnju 2009. godine, ubrzo nakon što je Rihanna prekinula vezu s Chrisom Brownom, par je viđen kako se ljubi nakon noćnog izlaska s prijateljima, a R'n'B pjevačica je kasnije otvoreno progovorila o tom poljupcu.

'Nismo bili sigurni što je to. Bio je to večernji izlazak s prijateljima. Mene definitivno privlači Drake, ali nismo htjeli krenuti dalje od tog poljupca. Bila sam doista krhka u tom periodu života i nisam htjela ozbiljnu vezu s bilo kim u tom trenutku.'