ŽELI SVE!

Je li Jennifer Aniston konačno trudna?

15.03.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Uoči prve godišnjice veze Jennifer Aniston i Justin Theroux hvale se prijateljima da su im se ostvarili svi snovi i da su spremni zasnovati obitelj

Jennifer i Justin prijateljima govore da se žele što prije vjenčati, a mnogi vjeruju da bi na godišnjicu veze mogli objaviti sretnu vijest, piše američki tabloid Life&Style. Oni navode da je glumica vjerojatno u drugom stanju jer u zadnje vrijeme prilikom pojavljivanja u javnosti pokušava prikriti trbuščić, a na oskarovskim je zabavama izbjegavala alkoholna pića.

'U Hollywoodu se sve glasnije priča da je Jennifer vjerojatno trudna. Vidio sam je prošli tjedan i nije se prestala smiješiti. Djelovala je manje mišićavo i vitko nego inače, a u haljini koju je nosila ocrtavao joj se trbuščić', rekao je za Life&Style neimenovani izvor.

'Oduvijek sam željela djecu. Želim imati sve to', rekla je svojedobno glumica, koju američki tabloidi barem nekoliko desetaka puta godišnje proglase trudnom.

Glumica ne krije, barem ne u krugu prijatelja, da se želi što prije udati za Justina, a navodno mu je dala rok da se vjenčaju do kraja godine.

'Ljudi me stvarno žele vidjeti u ulozi majke, udanu i bosonogu i trudnu u kuhinji. A ja samo želim reći - opustite se, dogodit će se i to.'

Nakon propalog braka s Bradom Pittom i jednako neuspješnih veza s Johnom Mayerom i Vinceom Vaughnom, Jennifer je, čini se, pronašla idealnog muškarca u Justinu Therouxu.