Estrada PALE TEŠKE OPTUŽBE

Razvod Ive Majoli i Stipe Marića pretvara se u rat

Razvod Ive Majoli i Stipe Marića počeo je burno, a par se u brakorazvodnoj parnici prema svemu sudeći neće štedjeti. Očito se vodeći za onom da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno, započeli su bitku teškim međusobnim optužbama

Marić je navodno još uvijek zakonitu suprugu, bivšu tenisačicu, kazneno prijavio policiji zbog prijetnji, piše 24 sata.

Majoli je supruga navodno verbalno napala krajem veljače, zbog čega ju je prijavio policiji, a nakon policijskog ispitivanja, ona mu je navodno uzvratila istom mjerom i prijavila ga policiji, piše 24 sata.

Nakon što je početkom veljače u javnost procurilo da se Marić iselio iz zajedničkog stana i da ima novu djevojku, nedugo zatim pojavila se i informacija da je Iva u vezi s poduzetnikom Denisom Popovićem te da je navodno godinama varala supruga.

'Denisa poznajem kratko i mogu samo reći da smo, družeći se sa zajedničkom prijateljima, ostvarili lijep odnos. On proživljava sličnu privatnu situaciju pa su nas te priče možda i zbližile. Iskreno, među nama se rodila obostrana simpatija. No već sam vam rekla da ljubavni status nikad neću tajiti, da to nije moj stil i da kao pravi sportaš uvijek igram pošteno i časno, otvorenih karata i čistim srcem te ću priznati ako se moji osjećaji budu promijenili', rekla je Iva nedavno za Story.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više