SLAVNI NA MUKAMA

I kad ljubav prestane, tetovaža ostane

16.05.2014 u 11:13

Bionic
Reading

Pod utjecajem dopamina i norepinefrina, kada je u pitanju ljubav - spremni smo na sve. Iako će mnogi kasnije lupati glavom o zid, u trenucima lude zaljubljenosti na razne načine dokazuju svoju veliku ljubav. Mnogi celebovi odlučuju se upravo na tetoviranje imena ili lika svog partnera, da bi ih godinama kasnije skidali laserom, prepravljali još većim tetovažama i vjerojatno pomislili isto ono što i mi: ah, ta ljubav!

Estetski, zdravstveni, društveni, ritualni ili pak ljubavni razlozi za tetovažu? Hm, ovaj posljednji, koliko god romantičan i poseban bio, s nestankom ljubavi mogao bi postati pravi problem. Najbolje to znaju neki celebovi koji su u znak vječne ljubavi tetovirali imena svojih partnera ili su se pak oboje odlučili kao znak vječne ljubavi tetovirati prstenje na rukama.

Najsvježiji primjer 'piši pa briši' svakako je Tamara Ecclestone koja je vjerovala da je Omar ljubav njezinog života pa je tako njegovo ime osvanulo tetovirano na njezinom lijepom tijelu. No kada je pronašla seksi videouradak koji je snimio s nekom djevojkom prije njihove veze, Tamara ju je prekinula, a tetovažu je prekrila još većom.

Kada se Nina Morić rastala sa svojim suprugom Fabrizijem Coronom, on je doslovno odlučio izbrisati Ninu iz svog života tako što je tetovažu u obliku srca na svojoj desnoj nadlaktici, unutar koje je bio ispisan tekst 'Nina, oprosti mi', odlučio 'prebrisati' ornamentima. Ta se tetovaža našla na njegovoj ruci kada je njihov brak bio u krizi. Nina je njegovo ime unutar srca tetoviranog na svojoj lijevoj nadlaktici dala prebojiti crnom tintom još davnih dana. No čini se da iz toga nije izvukla nikakvu pouku pa je istu stvar napravila i s novom ljubavi. Manekenka si je dala tetovirati ružu, baš kao i njezin dragi Martin Evans, iznad koje piše 'Beznadno odana tebi'. No i Martin je ubrzo postao bivši.

'Vječni prsten' nose Tony Cetinski i Ivana Nobilo koji su, kada su 2007. godine rekli sudbonosno 'da', umjesto klasičnih zlatnih prstena tetovirali isti znak i tako obilježili ulazak u brak, a koji je, kako su oboje objasnili, nakon pet godina došao svome kraju.

Sličan je problem imao i nogometaš Vedran Ćorluka koji je u vezi s Ivom Buzov u znak ljubavi na svoju ruku tetovirao njezino ime i datum rođenja. Međutim, nakon što je ljubavi došao kraj, 'Iva' s Ćorlukine ruke otišla je pod laser i tako je u potpunosti nestala iz života zgodnog nogometaša.

Kako je Kip slobode zamijenio Jennifer Lopez
Prije nekoliko mjeseci Marc Anthony odlučio je pokazati koliko mu je stalo do nove djevojke Shannon de Lime tetoviravši repliku Kipa slobode na mjesto na kojem mu je stajala tetovaža 'Jennifer'. Tako je pjevačica Jennifer Lopez, s kojom iz propalog braka ima blizance, zauvijek nestala s njegovog tijela.

No oni nisu jedini koji su odlučili ukloniti tragove stare ljubavi. Britanska pjevačica Cheryl Cole otišla je na lasersko uklanjanje tetovaže 'Mrs Cole' koju je nosila na vratu nakon što ju je suprug, poznati nogometaš Ashley Cole, više puta prevario. Osim što je uklonila tetovažu, pokrenula je i brakorazvodnu parnicu.

Među tetovažama Angeline Jolie, kojih ima više od deset, našla se i ona iz braka s Billyjem Bobom Thorntonom. Njegovo ime na njezinoj nadlaktici uklonjeno je odmah nakon bračnog brodoloma.

Jude Law i Johnny Depp dijele istu sudbinu ljubomornih partnerica. Naime, kada je Kate Moss bila u vezi s Deppom, inzistirala je na tome da ukloni tetovažu 'Winona Forever' posvećenu bivšoj ljubavi Winoni Ryder, a Jude je pak imao problema sa Sienom Miller. Njoj je smetala tetovaža posvećena bivšoj supruzi 'Stigla si kako bi sve napalila, seksi Sadie'.

Pamela Anderson i Tommy Lee
tetovirali su si, umjesto pravog prstenja, ringove oko prstiju, a starleta je svoj uklonila kada je počela hodati s Kidom Rockom.