tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+12
Rijeka
+14
Zadar
+13
Split
+13
Dubrovnik
+14

IDE JOJ U BEOGRADU

Maji Morales dečko darovao kuću

Starleta Maja Morales od dečka je na dar dobila kuću na beogradskom Dedinju

Datum objave:
11.3.2012 13:08

Zadnja izmjena:
11.3.2012 14:16

Vezane teme

Čini se da je preseljenje Maje Morale u Beograd bilo prilično dobra odluka. Naime, Maja će uskoro useliti u kuću na Dedinju koju joj je kupio njezin dečko, piše srpski Pressonline. Majin dečko navodno je javna osoba, a šuška se i da je u braku.

Ona sama ne želi otkriti njegov identitet, ali je Pressonlinu potvrdila da je uistinu izdašno darivan: 'Točno je da sam kuću dobila na poklon od dečka, a njegovo ime zasad ne želim otkriti. Privatni život želim sačuvati od medija jer mi je trenutno karijera na prvom mestu.'

Maja je, podsjetimo, otišla u Srbiju kako bi napravila pjevačku karijeru koju nikako nije uspjela ostvariti u Hrvatskoj. Hoće li u Beogradu imati više sreće, vrijeme će pokazati.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr