CLOONEYJEVA BARBIKA

Stacy Keibler ljubomorna na Angelinu

09.03.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Nismo puno čuli o Stacy Keibler od Oscara, no ovog tjedna američki tabloidi objavljuju kako bi Stacy htjela biti 'Barbi za Oscara' i na sljedećoj dodjeli nagrade. No Stacy je propustila priliku da izgradi dobar odnos s Angelinom Jolie: još je prije mjeseca dana Us Weekly objavio kako Angelina mrzi Stacy. Sada Star Mag piše kakao Stacy također mrzi Jolie i da je na nju ludo ljubomorna

Brad nije jedini kojem se nije svidjelo Angelinino poziranje s nogom: pitajte Clooneyjevu djevojku Stacy Keibler. 'Rekla je Georgeu da Angelina pretjeruje', rekao je izvor koji tvrdi da je Stacy ljubomorna na Angelinu.
'Nadala se da će ona biti

glavna ljepotica na balu, ali se pokazalo da je bila medijima potpuno nezanimljiva one sekunde kad je više George nije držao pod rukom. Sve su oči, naime, bile uprte u Angelinu. Tako piše Us Weekly iako u te napise ne treba potpuno vjerovati budući da Stacy vrlo dobro zna na kojem se mjestu u hranidbenom lancu zvijezda ona nalazi.

Jedan drugi tabloid objavio je još nevjerojatniju priču: In Touch Weekly tvrdi kako je Clooney zamolio Stacy da razmisli od tome da imaju dijete. 'George misli da bi njegova 32-godišnja djevojka bila idealna mama', piše In Touch Weekly.

'Stacy je luda od ljubavi i zna da je u vezi u kojoj je on vjerojatno neće oženiti. Ali htjela bi imati dijete i osjeća da bi George bio savršen otac', rekao je prijatelj tabloidu. Prema drugom poznaniku, George i Stacy su sjeli i obavili 'razgovor' u kojem su otvorili i temu djeteta.

Upućeni u ove priče plasirane u visokotiražnim tabloidima ne vjeruju. Clooney i Stacy su vjerojatno sjeli i vodili 'razgovor'. Ali 'razgovor' je vjerojatno bio o njihovom ugovornom odnosu i može li si on priuštiti njezine sve veće kamate, komentira stranica Celebitchy.com.