Estrada LEJLA FILIPOVIĆ:

'Nisam očekivala ovakvu borbu za odjeću'

  • Autor: M. Ć
  • 8.3.2012 14:50:34
  • 8.3.2012 11:12:10

Poznate Hrvatice sinoć su bile u ekskluzivnom šopingu, a unatoč borbi, Lejla Filipović je također pronašla ponešto za sebe

Lijepa Lejla Filipović došla je među prvima na VIP šoping Marni kolekcije, a poslije nam se pohvalila da je, unatoč gužvi i borbi, uspjela naći nešto i za sebe.

'Mogu ja dugo izdržati u šopingu. Prije čak i više, a sada više odem ciljano, pa uzmem nešto i za djecu i supruga. Nije da se žalim, nađem i za sebe nešto', rekla nam je Lejla koja kaže nije očekivala ovakvu borbu.

'Nisam bila na prošlim kolekcijama, pa nisam ovakvu borbu očekivala', rekla je Lejla koja kaže da je roba samo nestajala s polica.

'Dok sam se okrenula, više ničega nije bilo. No, nešto sam malo našla', dodala je Lejla koja kaže da obožava boje te da u svom ormaru ima najviše haljina.

Iako kupnjom preko interneta može izbjeći gužvu, ne voli je.

'Nezgodno mi je kupovati internetom. Imam duge ruke, duge noge. Mislim da bih teško kupila nešto bez da probam. Mogla bih možda pokušati kupovati cipele, no nisam baš hrabra, sve si mislim - što ako ne bude valjalo', dodala je Lejla koju svoju robu, ako je ne nosi godinu dana, daje sestrama i rođakinjama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više