LJUBAV IZ NOĆI VJEŠTICA

Petra Dugandžić zaljubljena je preko ušiju

07.03.2012 u 09:09

Bionic
Reading

Zvijezda 'Larinog izbora' Petra Dugandžić ponovo ljubi, a sretnik je trinaest godina stariji Saša Vranković, ugostitelj iz Zagreba. Sve je počelo na Noć vještica

Uhvaćeni u zagrljajima i poljupcima u zagrebačkom Ratkajevom prolazu proteklog vikenda, Petra Dugandžić i Saša Vranković nisu krili ljubav, već su potpuno opušteno izmjenjivali strastvene poljupce, piše Story. Zvijezda serijala 'Larin izbor' Nove TV nije skrivala koliko uživa u zagrljajima, poljupcima i pažnji.

Istog dana, u subotu, snimljeni su i na prepunim tribinama u Domu sportova, gdje su navijali za košarkaše Cedevite. S njima je bila i Petrina prijateljica Jelena Popović Volarić.

Tako je jasno da je crvenokosa Zagrepčanka već podijelila tajnu s prijateljima.

Kako je priznala Storyju, doista je sretno zaljubljena, i to 'preko ušiju'. 'Saša i ja upoznali smo se 31. listopada u Katranu, gdje smo slučajno došli na party u povodu Noći vještica. I otad smo nerazdvojni. Tog sam dana imala neki čudan osjećaj, čak sam na Facebooku napisala 'Je li bad luck da vještica na današnji dan ostane u krevetu i ne ode slaviti?' Srećom, otišla sam.'

Znate li kako joj je prišao? 'Gdje si se ti skrivala? Čekam te cijeli život.' Zatim je dobila upalu pluća pa se nisu mogli vidjeti, ali nije se zbunio, već joj je banuo na vrata s netom ubranim mandarinama. 'Bila sam osvojena, priznajem', otkrila je Petra.