SVE ZBOG MUŠKARCA

Jennifer Aniston i Courteney Cox zahladile odnose

07.03.2012 u 08:23

Bionic
Reading

Najbolje prijateljice i kolegice iz 'Prijatelja' sve su manje zajedno. Courteney Cox zamjera Jennifer Aniston da zbog sretne veze više nema vremena za nju

Mnogima se od nas to dogodilo – prijatelj/ica napokon se srede u sretnoj vezi, sretni smo zbog njih – ali on/a više nema vremena za nas! Dogodilo se to Courteney Cox: kad je njezina najbolja prijateljica Jennifer Aniston prošle godine pronašla Justina Therouxa, nestala je iz njezina vidokruga.

Primijetilo se to na nedavnoj svečanosti kada je Aniston dobila zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu – Courteney je znakovito nedostajala među okupljenim uzvanicima.
Njima bliske osobe potvrdile su Daily Mailu da glumice provode mnogo manje vremena zajedno otkako se u njihov život uključio muški kolega. Jennifer Aniston i Justin Theroux nerazdvojni su otkako su prošlog svibnja započeli romansu. Tako se dogodilo da je Aniston prošlog mjeseca u zadnji čas otkazala žensko druženje kako bi ostala s novim dečkom, što je vidljivo razočaralo Courteney.

Dok je Cox bila u braku s Davidom Arquettom (razišli su se u listopadu 2010), njih dvoje provodili su puno vremena s Aniston, zajedno su putovali i provodili odmore. Glumice su se upoznale na audiciji za seriju 'Prijatelji' 1994, Aniston je kuma Courteneyine kćeri.

'Jenniferini prioriteti očito su se promijenili', komentira za američko izdanje Grazie neimenovani bliski izvor. 'Kao da je zaboravila što znači biti izvan veze i koliko su Courteney i David brinuli o njoj dok je i sama bila u takvoj situaciji.'

U nedavnom intervjuu Cox je priznala da joj nije lako pronaći partnera: 'Teško je to. Najviše volim biti kod kuće.' Također je izjavila da je i dalje u dobrim odnosima s bivšim suprugom i da je sretna što je on pronašao novu djevojku Christinu McLarty. 'Sve je super. Znam da to možda zvuči čudno, ali jest', izjavila je glumica.