Estrada JELENA POPOVIĆ VOLARIĆ:

'Teško prihvaćam kritike'

Lijepa i uspješna glumica i scenaristica Jelena Popović Volarić progovorila je o tome kako izgleda život uspješne žene

'Da bi bila uspješna, žena mora imati ambiciju i potporu obitelji, prijatelja i bližnjih koji moraju tolerirati njeno nenormalno radno vrijeme, jer rijetke su priče o uspjehu koje ne uključuju mnogo rada i odricanja', rekla je Jelena za novi broj Storybooka.

'Dogodilo mi se da pomislim da to sve nije za mene i da odustajem, ali sam fighter po prirodi pa bih se ujutro probudila i odlučila da idem do kraja', nastavila je Jelena koja trenutačno radi kao kreativna direktorica i autorica iznimno popularnog 'Larinog izbora'.

'Uspjeh me vjerojatno dosta određuje u privatnom životu. Mislim da je to nerazdjeljivo. Jako se dobro osjećam kad sam etablirana, kad radim ono što volim i kad drugi ljudi oko mene prepoznaju da je to vrijedno, tako da kad izostane ta vrsta vanjske gratifikacije, znam biti nervozna, nesretna, nesigurna i sklona sam teškom prihvaćanju kritike pa se to reflektira i na to kakva sam doma. Srećom živim s glumcem pa i on funkcionira na sličan način. Na neki način se razumijemo. Ja znam da kad je njemu loša predstava, najbolje da ga ne diram, a i on zna da kad je meni bio loš dan na poslu da je nabolje da natoči čašu vina i ništa ne pita' kazala je, između ostalog, Jelena Popović Volarić.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više