Estrada BOBBY BROWN:

'Whitney je uvukla mene u svijet droge, a ne ja nju'

Bobby Brown stalno ponavlja kako je Whitney njega uvukla u svijet droge, a mnogi mu to zamjeraju jer je pjevačica mrtva i ne može se obraniti od takvih optužbi

Bobby Brown, bivši suprug nedavno preminule Whitney Houston, odlučio je napisati knjigu u kojoj će otkriti sve detalje odnosa s njom. Glazbenik zadnjih tjedan dana neprestano ponavlja kako je netočno da je on kriv za ovisnost svoje supruge, tvrdi kako je situacija bila obrnuta te da je Whitney uvukla njega u pakao droge.

'Koristila je šifre kada je naručivala ili pričala o drogi, pa je heroin zvala dečko, a kokain curica', ispričao je Bobby. Nova knjiga bit će nastavak njegove prve knjige 'Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But' koja je objavljena prije četiri godine i u kojoj je također otkrio dio pikanterija iz braka s Whitney Houston. No tada je bio suzdržan jer je znao da će Whitney sigurno negirati dio njegovih tvrdnji. U svom novom literarnom djelu obožavateljima će ispričati i u kakvom je odnosu bio s Madonnom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više