POKLON ZA DAN ŽENA

Milan Severini kupuje luksuzni hotel?

06.03.2012 u 11:35

Bionic
Reading

Nakon što se bacio na uređenje luksuznog salaša u Čeneju u okolici Novoga Sada i kupio penthouse u centru Beograda, šuškalo se da Severinin zaručnik Milan Popović kupuje i kuću s velikim zemljištem na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu te njezin omiljeni beogradski restoran, a novopečeni tata navodno je svoju ljepšu polovicu odlučio obradovati još jednom nekretninom

Srpski biznismen Milan Popović koji je sa svojom zaručnicom Severinom nedavno dobio sina Aleksandra navodno je odlučio poznatu pjevačicu iznenaditi još jednom skupocjenom nekretninom, piše srpski PressOnline. Naime, Milan navodno trenutno pregovara o kupnji s vlasnicima vile Breg, koja se nalazi u Vršcu, a predivni hotel s pet zvjezdica želi pokloniti svojoj zaručnici Severini.

'Milan i Seve bili su česti gosti ovog hotela jer je uređen po najvišim svetskim standardima, a s druge strane, nalazi se u mirnom gradu te je izoliran, što posebno odgovara poznatim osobama. Kada je saznao da se vila prodaje, Milan je odmah vlasnicima rekao da je zainteresiran za kupnju i već su se nekoliko puta sastali radi dogovora oko cijene. Milan je izuzetno ozbiljan kupac, a želja mu je da dogovor ostvare u idućih nekoliko dana kako bi vlasničkim listom mogao obradovati Severinu za Dan žena', kaže izvor blizak Milnu Popoviću za PressOnline.

Hotel se prostire na 7.200 kvadratnih metara te ga okružuje četiri tisuće četvornih metara uređenih vrtova. U njemu se nalaze čak 44 sobe te četiri luksuzna apartmana, a tu su i spa centar, sauna, turska kupelj te fitnes centar.