LJEPOTA BEZ PREMCA

Tko su najzgodnije slavne Hrvatice iznad 40 godina

06.03.2012 u 13:08

Bionic
Reading

Tragom vijesti da je Sanja Vejnović na IMDb-u uvrštena među najljepše glumice iznad 40 godina, odlučili smo lijepoj glumici potražiti konkurenciju u vlastitom dvorištu

Da ne ostane sve na našim plećima, glavama i estetskim mjerilima, izbor ljepotica u društvu 40+ smanjili smo na deset odabranih, nakon čega odluku prepuštamo vama.

Prije nego krenemo, mala napomena: kako o godinama dama pravi kavaliri šute, odlučili smo i mi šutjeti. Tek ćemo vam prišapnuti da su sve ove dame dio društva 40+, a sami možete uočiti kako svoje godine nose s lakoćom i dojmljivom elegancijom. Pa krenimo (abecednim) redom.

Prvakinja HNK-a Alma Prica ističe se glumačkom profinjenošću i elegancijom, dok Ana Sasso djeluje gotovo jednako kao u svima nama svježoj i vječno živoj reklami za Pipi. Mlađahna Danijela Martinović nedavno je ušla u 40+, a nama izgleda kao odlično držeća 25-godišnjakinja.

Još jedna dama hrvatskog glumišta, Ksenija Pajić zaslužila je svoje mjesto među 10 naj zahvaljujući eleganciji, ljepoti i profinjenosti koje ne stare. Vrckasta Mila Elegović ističe se svježim seksipilom, dok je Mira Furlan svoj naglašeno živi seksipil odlično pretočila iz mladosti u najbolje godine.

Za tijelom Nives Ivanković uzdišu i mladi i nešto stariji, dok su Sanju Vejnović ljepota i elegancija dovele do IMDb-ovog izbora, rame uz rame, između ostalih, Elizabeth Hurley, Nicole Kidman, Salmi Hayek, Jennifer Aniston, Sandri Bullock i Monici Bellucci.

Vanna je reperski stil davno pretočila u čistu eleganciju kojom odiše svaki njezin pokret i odraz u ogledalu, dok Vlatka Pokos zrije poput vrhunskog vina.

Odluka nije laka, no zato je tu galerija, pa gledajte, razmišljajte, usput uživajte i glasajte.