ANTONIJA BLAĆE:

'Kad se umorim, otići ću na Kostariku i više se neću vratiti'

06.03.2012 u 07:24

Bionic
Reading

Osim što svakodnevno na Narodnom radiju vodi emisiju, televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće priprema se za novi regionalni reality šou 'Survivor' čije prikazivanje počinje 12. ožujka na RTL televiziji

Kad ne radi, Antonija koristi suvremenu tehnologiju kako bi bila u kontaktu sa svojim zaručnikom Hrvojem Brlečićem koji je prošlog ljeta potpisao jednogodišnji ugovor s vaterpolo klubom Promogest Quart sa Sardinije gdje trenutačno boravi. Antonija i Hrvoje već su dvije i pol godine u vezi, a prije nešto manje od godinu dana on ju je romantično zaprosio u Beogradu. Iako planiraju vjenčanje, točan datum još uvijek nisu odredili.

Antonija u intervjuu za Extru priznaje da se jako veseli novom voditeljskom angažmanu. 'Dugo me nije bilo. Budući da se sve događa daleko od studija u Zagrebu jer se 'Survivor' snima u Kostarici, moja je uloga istražiti kako se natjecatelji nose s raznim nedaćama kad su gladni, žedni, umorni, kad im je vruće', kaže Antonija koja je samo kratko bila u Kostarici gdje je snimala neke sitnice i obišla obišla sve lokacije na kojima se snima. 'Mogu vam reći da im zaista nije nimalo lako. U Kostarici civilizacije gotovo uopće nema', govori Antonija koja bi se rado i sama prijavila na 'Survivor':

'To je onaj isti motiv koji mi se javio kad sam se davno prijavila u 'Big Brother'. U svakodnevnom životu biraš ljude s kojima želiš biti, koji ti se sviđaju, krećeš se u nekoj svojoj sigurnoj zoni i sve je krasno. No, kad su ti ljudi nametnuti, kad si gladan, žedan i nemaš nikakva izbora - treba to izdržati.'

'Da ne radim na radiju, ova zadnja godina bi mi stvarno bila - noge i ruke u zrak i baš me briga! Imam zaista malo slobodnog vremena, a kad ga imam pokušavam ga provesti s bližnjima, da ih previše ne zapostavim, i to je otprilike to. Kad se umorim, otići ću na Kostariku i više se neću vratiti. Samo da mi ne padne kokos na glavu', govori Antonija koja vezu na daljinu sa zaručnikom održava zahvaljujući tehnologiji. 'Navečer dođemo doma, upalimo svaki svoj Skype, gledamo film, komentiramo film, kuhamo skupa, samo fali taj fizički kontakt. Ne znam kad se vraća, naravno da bih voljela da dođe što prije, ali to je njegov posao, njegov život', zaključuje simpatična voditeljica.