tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+13
Zadar
+15
Split
+14
Dubrovnik
+16

MIA BEGOVIĆ:

'Ušla sam u brak sa Žnidarićem jer sam htjela dijete'

Dramatična borba Mije Begović i Željka Žnidarića malo se utišala, ali, čini se, kraj nije blizu

Datum objave:
5.3.2012 7:02

Zadnja izmjena:
5.3.2012 9:35

Navodno je Žnidarić je napravio popis Mijinih osobnih stvari koje su ostale u stanu, među kojima je osam bundi, 112 haljina, gaćice, donji veš...

Iako ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na razvod Pokos - Radeljak, Mia Begović tvrdi da ona medijsku pažnju nije tražila, samo traži sudsku pravdu i ono što je njezino.

'Nije računao to da sam toliko hrabra. Ja sam htjela dijete, zato sam ušla u brak sa Žnidarićem. Mi smo svoju jedinu bebu izgubili 2001. godinu u četvrtom mjesecu i on to jako dobro zna', ističe Mia u intervjuu za Red Carpet, kojoj je to samo još jedan od dokaza da joj pripada stan za koji se toliko bori.

Mia je u intervjuu za Red Carpet rekla kako nije ona vlasnica seksi igračaka koje su navedene među njenim osobnim stvarima, nego upravo njen suprug koji je to dobio na poklon od prijatelja na zimovanju u Bugarskoj.

Glumica je poručila svom bivšem mužu kako je uvjerena da će mu jednom biti žao za ovo. 'Nadam se!', dodala je.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr