ODGOVOR KRITIKAMA

Angie otišla po hamburger da sve uvjeri kako jede?

04.03.2012 u 09:45

Bionic
Reading

Glumica Angelina Jolie snimljena je kako kupuje hranu u poznatom McDoland's s partnerom Bradom Pittom i blizancima Vivienne i Knox

Angelinu Jolie sve češće prozivaju da je premršava do te granice da je pothranjena. Tako je, piše Vlm, poznati američki specijalist u liječenju raznih vrsta ovisnosti dr. David Drew Pinsky prije nekoliko dana u emisiji 'The View' rekao da je opasno pothranjena

'Ostao sam zapanjen tim izmučenim izgledom. Nešto se čudno s njom događa, slaba je. Nadam se da nije ništa ozbiljno', rekao je O’Reilly.

Magazin Grazia potkraj prošle godine objavio je zapanjujući podatak da Angelina navodno unosi samo 600 kalorija dnevno, što je kao da ste pojeli dvije zdjelice mlijeka sa zobenim pahuljicama. Dakle, njezina mršavost nije slučajna.

Dok su kupovali hranu u McDoland'su, Angelina Jolie sjedila je na suvozačkom mjestu, a Brad je naručivao hranu. Njihovo pojavljivanje, kao i uvijek, okupilo je znatiželjnike koji su ih htjeli što bolje vidjeti, a iako je Angie uzela vrećicu s hranom, nitko ne zna je li uopće jela.