NAJDRAŽI DAR

Što je to Rene Bitorajac dobio za rođendan?

03.03.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Rene Bitorajac 40. rođendan slavio je u društvu obitelji i prijatelja, a posljednjih mjeseci ima dovoljno povoda za slavlje

Rene Bitorajac nakon uspješne premijere novog filma Branka Schmidta 'Ljudožder vegetarijanac', u kojem je maestralno odigrao glavnu ulogu korumpiranog ginekologa, jučer je velikim tulumom proslavio svoj 40. rođendan.

'Ipak je bio u pitanju jubilarac pa sam se odlučio na veliku feštu uz 100-tinjak prijatelja. Malo ćemo se opustiti i fino zabaviti', rekao je Rene za VLM, a najslađe rođendansko iznenađenje pripremili su njegovi mališani, petogodišnji sin Gabriel i trogodišnja Larisa.

Veselo buđenje

'Imao sam pravo rođendansko buđenje. Prije nego što su otišli u vrtić, izljubili su me i ponosno udijelili čestitku koju su samo napravili. Dobio sam i jednu biljčicu. Morat ću je pažljivo zalijevati, poručili su mi. Pala je i jedna vesela pjesmica za tatu. Ma bio je to pravi igrokaz', našalio se Rene. Maštoviti za rođendan obvezno budu i njegovi prijatelji glumci Boris Mirković, Goran Navojec i Zlatan Zuhrić Zuhra s kojima je prije nekoliko godina osnovao motoklub i umjetničko društvo u jednome, The Actors.

Prijateljska spačka

'Šalimo se mi na svoj i tuđi račun svaki dan, ali za rođendan uvijek si damo oduška tako da očekujem kako će mi fino zapapriti. Past će sigurno neka zafrkancija', reko je glumac koji nakon premijere filma 'Ljudožder vegetarijanac' ne prestaje primati čestitke za odlično odrađen posao.

'Uvijek mi je drago čuti lijepu riječ za dobro odglumljenu ulogu, bilo da je u pitanju kazalište ili film, sretan si kad vidiš da ljudi nisu ravnodušni i da pozitivno reagiraju. Ovo mi je druga uloga negativca u Schmidtovu filmu. Monstruozna je, no nosi veliku poruku. Ponosan sam što sam bio dio glumačke ekipe. Film će zasigurno naći put do publike, sumnjam da može biti drukčije', vjeruje Rene. Ravnodušna, kaže, nije ostala ni supruga Ana.
'Žene su malo osjetljivije u tom pitanju. Rekla je kako sumnja da će ikad više rađati. Žene će ovaj film malo šokirati, i one koje su rodile i one koje tek misle roditi. Takve se stvari danas događaju i o njima ne smijemo šutjeti', rekao je Bitorajac kojem se u budućnosti sigurno smiješi neka glumačka nagrada za ovu posljednju ulogu.