SVEN MEDVEŠEK:

'Volim djecu, zato uskoro postajem otac po peti put'

01.03.2012 u 16:09

Bionic
Reading

Zagrebačkog glumca Svena Medvešeka sreli smo u kinu gdje je došao pogledati film 'Umjetnik', a usput nam je rekao kakve filmove voli te se pohvalio da je jako sretan što će po peti put postati otac

'Deamerikaniziran sam po pitanju filmova. Volim europske i domaće. Zadnje sam pogledao 'Dječaka s biciklom' i oduševio se. Od domaćih oduševio me 'Onda vidim Tanju', film koji može stati uz bok sa svim svjetskim filmovima', rekao nam je glumac Sven Medvešek koji je u kino došao pogledati film 'Umjetnik'.

Kako će Sven za par mjeseci po peti put postati otac, pitali smo ga kako uspije uskladiti privatne i poslovne obaveze.
'Imam lijep raspored, najstarije dijete ima već 15 godina i s njima je lako. Sve me to izrazito veseli, toliko to volim i zato mi se sve to događa u životu. To je najljepša škola, najljepši trenuci', rekao je glumac koji iz prvog braka s glumicom Natašom Dorčić ima troje djece, a iz ljubavi s kostimografkinjom Martinom Franić jedno dijete. Sada će ponovno postati otac, a njegovo je srce osvojila prelijepa Ema, djelatnica jedne zagrebačke knjižnice, koja također već ima jednu djevojčicu.


Iako je prošle godine izjavio da će budućoj ženi moći posvetiti samo jedan dan u tjednu, Sven kaže da u praksi to ipak nije tako. 'Toga bi se svaka mogla uplašiti, ali ova je bila hrabra. Naravno da imamo više od jednog dana. Imam osjećaj da, kada je čovjek miran u glavi, a ja sam uvijek tendirao miru, može se sa svime suočiti i sretan sam što sam uspješan po tom pitanju. Djeca su mi također mirna i zadovoljna, uravnotežene, pristojne osobe', pohvalio ih je ponosni otac.

Neke kolege šale se da bi mogao izdati priručnik za dobre i civilizirane razvode, na što je izrazito ponosan. 'Oprosti, hvala, trebaš li što… Biti čovjek, to je tajna uspjeha', otkrio nam je simpatičan glumac.