Estrada JULIA ROBERTS:

'Mladi glumci u Hollywoodu osuđeni su na propast'

Julia Roberts kaže da glumci ne dobivaju poticaj da ustraju, nego rijetki uspijevaju, a ostali su osuđeni na propast jer nakon nekog vremena odlaze u kliniku za liječenje od ovisnosti

Hollywood može biti teško breme za ženu od 40 godina, ali kako kaže Julia Roberts, teže je za mlade, tek nadolazeće zvijezde.

44-godišnja glumica kaže da žali nadolazeće glumce koji čekaju svoju priliku. Ona kaže da im je jako teško jer rijetki dožive slavu, a većina odlazi u kliniku za ovisnosti.

Nećakinja Julije Roberts, Emma, mlada je nada Hollywooda, no Julia dodaje da mladi glumci ne dobivaju potporu struke kako bi razvili svoj talent.

Zvijezda filma 'Zgodna žena' kaže da je posao u Hollywoodu totalno drukčiji nego 90-ih.

'Postoje ekspresna dizala do slave i ona koja vode na odvikavanje. To je čisti užas. Nitko ne dobije poštenu priliku za grešku, koju svi zaslužuju i trebaju. Mene su poticali na to da uspijem, a mladi glumci ne dobivaju takav poticaj', rekla je Julia za Vanity Fair.

Julia je dodala da je njezina djeca, sedmogodišnji blizanci Hazel i Finn i četverogodišnji Henry, drže na zemlji te da im je na tome neizmjerno zahvalna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više